Ny medarbejder - Information

Velkommen til IFA!

Kære nye kollega

Tak, fordi du har valgt IFA som din arbejdsplads. Du vil høre forkortelsen ”IFA” mange gange, og det står for ”Institut for Fysik og Astronomi”. Der vil helt sikkert være andre forkortelser og ting generelt, som du er usikker på her i starten. Det er helt naturligt, og derfor har vi lavet denne side med informationer, der er nyttige at have om IFA samt henvisninger til, hvor du kan læse mere om forskellige emner.

Sekretariatet vil også kunne svare på mange af dine praktiske spørgsmål, og du er meget velkommen til at komme forbi mit kontor (1520-519, dvs. i bygning 1520, på 5. sal., lidt henne ad gangen), hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag.

IFA er et dejligt sted med nogle fantastisk dygtige medarbejdere i alle funktioner, lige fra lektorer og professorer til sekretærer, finmekanikere og laboranter. Vi hjælper hinanden som et hold med det fælles primære mål at være en forsknings- og uddannelsesinstitution i topklasse på såvel nationalt som internationalt plan. Og det har vi gennem mange år haft succes med, for alle på IFA brænder for det, de laver. Jeg er sikker på, at dine nye kolleger tager godt imod dig, og at du får en rigtig god start her på IFA!

Med venlig hilsen

Ulrik I. Uggerhøj

Institutleder

Fakta om instituttet

  • Antal VIP 46
    TAP 49
    Postdocs 26
    Ph.d studerende 64
  • Bygninger: 1520-1526
  • Forskningsområder: Acceleratormassespektrometri, Astrofysik og kosmologi, Atomar-, molekylær- og optisk fysik, Biofysik, CERN-relateret fysik, Faststof- og materialefysik og Subatomar fysik
  • Faciliteter: IFA har eget metal- og elektronikværksted, kemilaboratorium og konstruktionsafdeling/værksted

IFA´s hjemmeside

På IFA´s hjemmeside www.phys.au.dk kan du bla. finde:
Medarbejderliste, kontaktoplysninger, IFA’s strategi, udvalg, arbejdsmiljø og meget mere.

AU´s hjemmeside

Få et overblik over Aarhus Universitet www.au.dk, hvor du bla. kan finde:
Informationer om andre Fakulteter og institutter på AU m.v.