IT og trykkeri

Exchange kalender

IT

Fremover får du mindre risiko for at få virus på din pc

AU vil fremover gøre brug af en ny tjeneste til alle medarbejdercomputere, som kort fortalt vil scanne de links, man får adgang til, når man foretager en søgning på internettet. Tjenesten hedder McAfee SiteAdvisor, og den giver brugeren en vurdering af, om et link potentielt indeholder virus, malware eller lignende, ved at give en advarsel, vist ved farverne rød, gul og grøn, inden man som bruger trykker på et link. Grøn vil man få adgang til uden videre. Gul vil give et advarselsvindue, hvor man bliver bedt om at bekræfte adgangen, og sider der er røde vil man ikke få adgang til.

Erfaringerne fra de steder på AU, hvor SiteAdvisor allerede er rullet ud, viser et markant fald i antallet af virus- og malware-inficerede computere.

Installationen af den nye tjeneste sker på din computer uden at du bemærker det, men du vil blive bedt om at genstarte computeren.

Eventuelle spørgsmål vedrørende SiteAdvisor kan rettes til din lokale IT-helpdesk eller din lokale IT-supporter.

Maillister

Trykkeri

Fællestrykkeri for Sundhedsvidenskab og Humaniora:

Fællestrykkeriet - SUN
Aarhus Universitet
Universitetsparken, bygn. 1163
Email: tryk@sun-tryk.au.dk
Telefon: 871 68287
Fax: 861 30669

Webadressen er http://trykkeri.au.dk/.

IFA har aftalt med SUN-TRYK, at den rekvisition, som skal udfyldes ved bestillinger i trykkeriet, KUN skal udfyldes med STEDKODE og NAVN. Alle øvrige felter med kontostreng springes over.

  • Stedkode IFA: 2902
  • Stedkode ISA: 2902

Typo3